Ma t/m za geopend
0168-472619

STICHTING
HAARWENSEN

Stichting Haarwensen

Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Je haar is bepalend voor je uiterlijk. Wie helpt mee deze groep kinderen weer een uiterlijk te geven? Wat wordt jouw bijdrage voor hen?

Doneren: Haar + Geld = Haarwerk

Zonder jouw hulp kan Haarwensen niet bestaan. Er zijn diverse manieren om Haarwensen te steunen. De kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, maar de haarwerken zijn natuurlijk niet gratis. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk liggen rond de € 1.500. Haarwensen ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. Jouw steun is daarom ook meer dan welkom.

Direct doneren? Dit kan via deze Tikkie link.

GRATIS knippen

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar DOK Kappers gaat het toch doen. Iedereen die minimaal 35 centimeter haar wilt laten afknippen word gratis geknipt. De 35 centimeter haar die de haardonoren af laten knippen zal gedoneerd worden aan Stichting Haarwensen. Zij maken van dit haar pruiken voor kinderen die door een medische behandeling of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. De stichting voorziet deze kinderen van een pruik, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Lenny Burgers (Eigenaar), zet zich graag in voor dit goede doel. Door vlechten van minimaal 35 centimeter op te sturen naar stichting Haarwensen proberen zij de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets te verzachten. Wilt u stichting Haarwensen ook helpen, doneer dan uw staart. DOK Kappers knipt er kosteloos een nieuw model in. Om mee te doen aan deze actie, dient u zich aan te melden bij de kapsalon.

Spelregels

LET OP: Vanwege een nieuwe/ verbeterde knooptechniek dienen haren die na 1 oktober 2015 ingeleverd worden minimaal 35 centimeter lang te zijn.

- De lengte van het haar dient minimaal 35 cm te zijn (los gemeten).
- Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
- Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
- Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
- Geverfd, behandeld, geblondeerd of haar met high lights kunnen wij niet gebruiken.

OPENINGSTIJDEN:

Ma: 08:30 tot 19:00 u
Di: 08:30 tot 17:30 u
Wo: 08:30 tot 17:30 u
Do: 08:30 tot 20:00 u
Vr: 08:30 tot 20:00 u
Za: 08:00 tot 15:00 u

AFSPRAAK MAKEN:

U kunt online een afspraak maken
Online Afspraak Maken